Bereikbaarheid en persoonlijke service

De Vuyst Motoren verkoopt, herwikkelt en herstelt alle elektromechanische aandrijvingen.


De Vuyst BVBA, gevestigd in Merelbeke, behoort tot het netwerk van servicecentra Leroy Somer voor België. Dirk De Vuyst en zijn ploeg zijn gespecialiseerd in de reparatie van elektromechanische aandrijvingen en dit voor een bevoorrecht cliënteel!

Na een jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven in de regio, besloot Dirk De Vuyst in 1982, om zijn eigen bedrijf op te starten.

In 1987 koopt hij een terrein in Merelbeke en bouwt er een atelier met een oppervlakte van 350 m2 voor de herstelling van elektrische motoren. Vervolgens zal hij deze oppervlakte bijna verdubbelen voor de opslag van Leroy-Somer produkten.

Vandaag bestaat De Vuyst BVBA uit 6 personen en is actief in alle belangrijke industriële sectoren. Soepelheid, flexibiliteit, reactievermogen : de eerste bezorgheid van Dirk De Vuyst is aan zijn klanten een echte persoonlijke service te bieden aangepast aan de actuele noden. Hij ziet zijn vak trouwens ook niet anders. En zo, om deze betrouwbaarheid te verzekeren, twijfelt hij dan ook geen seconde wanneer een dringende interventie nodig is zelfs om 02h00 ‘s morgens!

De onderneming biedt een compleet geheel van diensten aan : wikkelen van AC – en DC-motoren, mechanische herstellingen in het atelier (tot een ashoogte van 450 voor de AC-motoren), herstelling van transformatoren en van alternatoren, revisie van motorreductoren , ...

Vanaf het begin onderhoudt Dirk De Vuyst bevoorrechte contacten met Leroy-Somer en De Vuyst BVBA wordt alzo snel een erkend Leroy Somer service center, voornamelijk voor Oost-Vlaanderen. In dit opzicht beschikt De Vuyst over een ruime voorraad van Leroy Somer - motoren, - reductoren en –frequentieregelaars. “ Leroy-Somer beschikt zeker en vast over het meest complete gamma op de markt. Gezien de betrouwbaarheid van de gebruikte materialen en de kwaliteit van afwerking, levert het voorgestelde gamma uitstekende prestaties. Bovendien stelt Leroy Somer de laatste jaren voortdurend nieuwe technologieën voor die continu de prestaties van machines verbeteren en het globale energieverbruik verminderen” legt Dirk De Vuyst ons uit.