Reductoren

Ons gamma van reductoren omvat de volgende groepen:Snel een reductor nodig? Recht, haaks, holle as of volle as? Wij kunnen METEEN een reductor voor u samenstellen vanuit onze eigen voorraad. Wij assembleren die dan ook meten met een standaard elektromotor of een remmotor.

Uit eigen voorraad assembleren wij op de kortst mogelijke tijd een geschikte aandrijving op maat van uw behoefte. Leroy Somer : MULTIBLOC en COMPABLOC

SEW

De unieke prestaties van de SEW-motorreductoren verklaren waarom ze wereldwijd in alle branches worden toegepast. De grote vermogensdichtheid, een veelvoud aan varianten, de overbelastingscapaciteit en betrouwbaarheid, bieden u de zekerheid die u verlangt.
Wij leveren u de volgende series SEW-motorreductoren: R(X)-rechte motorreductoren; F-vlakke motorreductoren; K-haakse kegelwielmotorreductoren; S-haakse wormwielmotorreductoren; W-haakse motorreductoren met Spiroplan®-vertanding
De producten en systemen van SEW-EURODRIVE worden wereldwijd en in iedere branche toegepast. Of het nu de automobiel-, de bouwmaterialen-, de voedings- of de metaalindustrie betreft, de keuze voor SEW betekent: "zekerheid en betrouwbaarheid" en een niet te evenaren SERVICE. Als gebruiker investeert u bovendien in hoge kwaliteit met een uitstekende prijs/prestatie-verhouding.